«Når Våren er i ferd med å våkne».

En ny uke er gått og rundt oss er det ny lock-down i emning. Her jeg sitter beskyttet med 3 friske ungdommer i hus og er takknemlig for det, en lørdag morgen med kaffekoppen jeg nyter. Så må jeg likevel reflektere litt, innimellom. Jeg får vondt av alle som blir syke eller mister noen eller som er ensomme. Men jeg føler også med alle våre barn og unge som får hele sin ungdomstid på vent. Om jeg, 48 år gammel, får livet på vent et år eller to, så er det ikke store forskjeller, men barna i huset .. de skulle vært på fjellet, på fest, på kjøpesenteret, på fotballen .. de får jeg så vondt av, de mister virkelig årene sine uten å få de tilbake.

Moralen bak dagens blogg innlegg er å skape litt lys i mørket 😉 Feks med disse
utelyktene fra Trend Collection – i nettbutikken vår!

Når det er sagt, så er det mye kvalitetstid i heimen for tiden. Der er jeg jo heldig, som har de så mye rundt ørene mine og jeg merker da heller ikke de store ensomme periodene som jeg hører andre opplever. Men vet du hva? Om du nå evner å glede deg over tiden vi har i møte, så kan det gi snev av lykke, uansett din bo situasjon. For nå våkner våren, den er på vei – garantert, uansett pandemi – vær du helt trygg. Å har du da barn eller ungdom i hus, så vil den optimismen smitte over på de, uansett hva de mister av tid der ute i samfunnet. Vinn, vinn!

Jeg kan ikke annet enn å elske disse peisbordene, også fra Trend Collection. Jeg lover deg mye kvalitet med dine nære rundt et slikt bord.

Så hva om du allerede nå legger noen planer eller iallfall noen tanker om hvordan våren kan nytes på best mulige måte. Bedre enn noen gang tidligere, at du bestemmer deg for å få den beste herligheten av en vår noensinne. Blir du litt giret av det .. at jeg sier – så GJØR DET! Her kommer det «hete» tipset på hvordan du kan enkelt kan skaffe deg det og hvorfor!

Her er vårt peisbord brukt ute hos en kunde – du kan følge henne på IG som hus10a.

Vi har lett for å tro at det vi mangler er så mye bedre enn det vi allerede har. Det at vi tar mennesker eller situasjoner for gitt, er veldig vanlig. Fort deg å få et overblikk over hagen din, balkongen eller terrassen. Hva ønsker du å bruke den til? Hvor mange er det realistisk at den skal huse? Hva mangler den for å oppfylle dine behov og hva innehar den som sin sterke side? 

Alle våre peisbord kan du skjule gassflasken.
Vi har forskjellige størrelser og i forskjellige farger.

For meg i år, så vet jeg at uteplassen kommer til å bli brukt av flere enn normalt. Å om jeg legger tilrette, så blir det vårt nye samlingspunkt. Et kvalitetssted – å da mangler jeg varme, for selv om våren våkner til liv så er det ikke gitt at det blir varmt nok til å nyte uteplassen allerede nå. Så i år går mitt nye innkjøp til et peisbord. Det er jo bare helt genialt, tenk å få så mye nytelse i et hagemøbel. Varme rundt et samlingspunkt med flammer, som bare gjør noe med oss, det hygges automatisk, uten å måtte gjøre noe mer. Vår, varme, ungdom og utetid – dere er sååååå velkommen!

Her ser du min favoritt, da jeg ikke har den største plassen, den er på 90 x 90cm.
Leveres med topplate i antracit sort tre og aluminium ramme
  • Varm tanke fra Monica, om en deilig vår i møte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *