«Mine barn skal huske meg for noe» ..

– har jeg alltid sakt .. å tenner lys, ved enhver setting, ved middagsbordet, ved kontorpulten, alltid, å ofte, ved enhvert måltid.

På badet, om morgningen, tente jeg også lys når barna var små, satte på radioen også vekket jeg de. Om du spør de i dag er det ikke sikkert de tenker over det men jeg liker det godt selv – det lyset som blafrer og gjør noe med stemningen. Det lille ekstra. En slags oppmerksomhet, litt usynelig men alikevel med på å lage en stemning for noen, eller bare for meg selv.

I disse dager er det mange med meg som har hjemmekontor, å det blir ekstra viktig å lage det litt hyggelig. Kanskje ikke hver dag men jeg gjør det, hver eneste gang jeg skal sitte å jobbe hjemme, lager meg en kopp kaffe og tenner et eller flere lys. 

Veldig deilig er det da når slike LED lys ifra Home Art de Lux kommer på markedet. Mer ekte enn disse, blir det ikke, å disse kommer virkelig til å ta markedet med storm. De er det mest naturtro ledlys som er kommet og har en batteritid på 1500 timer, samt at det kan kjøpes en fjernkontroll for dimming. Hvor kult er ikke det, både for allergikerne og for miljøet?

Danskene har gjort det igjen og vi bare elsker at de kommer i mange farger og størrelser, kubbelys, kronelys og telys.

Det er jo litt sånn at de dagene som er kjipest så skal man gjøre det lille ekstra. Her har du virkelig en oase av muligheter – selv så har jeg sakt en stund at jeg skal skru av mobilen min innimellom, legge den vekk – kanskje meditere litt, roe ned og bare puste litt. Da er hyggen rundt meg så innmari viktig men det er meg da. Å i dag fikk jeg endelig gjort yoga, da legges mobilen bort. Fredags yoga som setter hele lista riktig for helgen, det ble ashtanga og den serien jeg liker best men da, da hentet jeg min buddha og to store lysestaker, tente to kubbelys og var klar. Tente de med fjernkontrollen min og absolutt ingen kan se at det er LED lys – iloveit! 

God lysende fredda fra Monica 🙂 

Les også

Handlekurv

0

Handlekurven er tom.