LEVERING OG RETUR

Du kan hente varen selv på vårt lager på Kjølstadveien 3, 1424 Ski. NB! Dette må avtales med oss på forhånd og 24 timer før ønsket utleveringstidspunkt.

Ønsker du varen sendt hjem til din adresse, kommer frakt i tillegg til kjøpsprisen på varen. Fraktprisen til din adresse varierer utifra hvor i landet du bor og hvor stor varen du har kjøpt er. Vi bruker Bring/Posten som kjører varene hjem til deg eller til nærmeste postkontor/post i butikk.

Er varen du har bestilt stor, er det ikke sikkert fraktselskapet hjelper med å bære varene inn til deg, men leverer utenfor. De tar ikke med seg emballasjen i retur. Kontroller at emballasjen ikke er skadet og at antall kolli stemmer. Hvis varen er skadet under transport skal dette noteres på transportørens leveringsskjema FØR du signerer for mottatt vare, eventuelt kan du nekte å ta i mot varen.

Dersom du i etterkant av signering, oppdager skader på produktet – er det ditt eget ansvar å rette denne saken mot transportselskapet. Annen skade/manko må alltid meldes til oss omgående og senest innen 3 dager etter at du har mottatt varen. Skade som ikke skyldes transportøren må dokumenteres skriftlig og med bilder – MELD SKADE HER.

Unique Style AS har ansvaret frem til varen overtas av deg. Dersom produktene har skade eller mangler vil vi ordne med retting av feilen, erstatning, ny vare eller at kjøpet heves. Ny vare forutsetter at varen fortsatt er lagervare. For å kunne benytte angreretten og returnere en vare, må varen være i en slik tilstand at Unique Style kan selge den på nytt. Varen må være ubrukt og i original emballasje som ikke er skadet.

Husk at du er ansvarlig for varen fra den dagen du henter eller får levert den og til den er returnert tilbake til oss, og at du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at returen kommer frem til oss. Du dekker selv fraktkostnader tilbake til oss, ved eget ønske om retur. Retur adresse: Unique Style AS, Børsandveien 3B, 3475 Sætre.

Unique Style forbeholder seg retten til å vurdere om produktet kan selges pånytt og er dette ikke mulig, blir det trukket fra et gebyr fastsatt utifra forringelsens størrelse. Returretten følger samme kriterier som ellers spesifisert i angrefristloven.

Vi sitter ikke med alle varer på eget lager. Når vi har bestilt varene dine hos vår leverandør, kan ordren ikke endres hvis varene allerede er på vei til vårt lager i Oslo. Etter at varen er sendt fra vårt lager, kan du kontakte oss på post@uniquestyle.no hvis du har spørsmål til dette.

OBS: Spesialbestillinger/bestillingsvarer kan ikke returneres, da dette er varer som ikke er i vårt standard sortiment og som bestilles for å passe til ett bestemt sted eller kunde. Dette gjør det umulig for Unique Style å selge varen videre. Vi importerer automatiske filer på våre varer fra våre leverandører og forbeholder oss retten til å kansellere et kjøp gjort i nettbutikken,hvis pris eller spesifikasjoner åpenbart er feil iforhold til lignende produkter i samme kateg.