Boligstyling Oslo

Boligstyling oslo - vi tilbyr god pris boligstyling - uniqueboligstyling AS

Dersom du ønsker profesjonell boligstyling av din bolig i Oslo, Viken og omegn, så kan vi i Unique Style og Boligstyling bistå! Våre stylister har mange års erfaring med boligstyling, og vil kunne vekke dine ønsker og boligdrømmer til live.

Ved å drive både utsalg av unike europeiske møbler av høy kvalitet, samtidig som vi tilbyr profesjonell boligstyling, så kan vi tilby unike, kreative og elegante interiørløsninger for både leie og eie. Våre stylister jobber hånd i hånd med vår nettbutikk. Våre kvalitetsleverandører fra blant annet Nederland, Danmark og Spania sikrer deg og ditt hjem et interiør som står i stil til både bygning, område og deg som person. Dersom vi mot formodning ikke skulle inneha enkelte elementer som vi anser som nødvendig for å oppnå et helhetlig inntrykk, så vil vi forsøke å anskaffe dette gjennom våre egne leverandører eller hjelpe deg eksternt.

Uavhengig om du ønsker å gjenskape interiøret fra en film, et boligmagasin eller skape noe helt unikt, så kan du være sikker på at våre dyktige stylister vil kunne realisere interiørdrømmen.

Få profesjonell hjelp til å style din bolig i Oslo

Selv om det finnes mange dyktige amatør-stylister som skaper fantastiske interiørdesigner, så er det ikke alle som har tid, interesse, økonomi eller talentet som kreves for å style boligen sin etter ønsket stil.

Til personene som ønsker et imøtekommende, varmt og levbart interiør som står i stil med karakter og egen personlighet, men ikke har tid eller krefter til å skape det selv, så kan vi hjelpe til med boligstylingen i Oslo og omegn.

-Vi kan style alle rom

Boligstylistene våre har god kompetanse og erfaring med styling av alle hjemmets rom. Uavhengig om du ønsker en komplett remøblering, møblering av et nytt hjem, eller kanskje bare et eller enkelte rom, så kan vi hjelpe til.

Dersom du har noen spesielle ønsker knyttet til hvordan du ønsker at hjemmet ditt skal bli stylet, så vil så klart våre boligstylister lytte til deg og bygge videre på dine innspill og ønsker. Det viktigste for oss er at du som vår kunde blir et hundre prosent tilfreds med ditt nye interiør og boligstyling.

Fresh opp Oslo-boligen din

For noen så kan en total boligstyling der hele hjemmet omvendes virke litt for inngående og voldsomt. Andre igjen vil kunne synes at en dramatisk endring og fornying er spennende og deilig. Uavhengig av hvor på spekteret du befinner deg, så kan vi tilby en liten oppfriskning, en total boligstyling, eller noe et sted i mellom.

Vi kan så klart også ta utgangspunkt i eksisterende møbler og forsøke å gjenbruke det meste samtidig som vi skaper et fresht og nytt look.

Gjør boligen din mer attraktiv for visning 

Dersom du ønsker å selge boligen din, så kan profesjonell boligstyling ofte hjelpe til med å få boligen solgt raskere til ønsket pris. Vi vil kunne utnytte boligens unike utforming for å skape et interiør som spiller på lag med boligen. Dette vil kunne inspirere personer på visning til å se for seg hvor flott de kan få det i sitt nye hjem.

Vi tilbyr også utleie av møbler under visning. Da vil du kun måtte leie møblene mens boligen er stylet for visning. Når den er solgt, eller du mot formodning skulle trekke boligen fra visning, så kommer vi å henter møblene igjen. Dette vil ofte være en gunstig økonomisk løsning dersom man ikke ønsker å kjøpe nye møbler rett før salg av bolig.

Uavhengig av om du ønsker en liten oppfriskning, total omstyling eller boligstyling til visning, så vil vi kunne hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du måtte lure på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *