Boligstyling Oslo

Boligstyling oslo - vi tilbyr god pris boligstyling - uniqueboligstyling AS

Dersom du ønsker profesjonell boligstyling av din bolig i Oslo, Viken og omegn, så kan vi i Unique Style og Unique Boligstyling AS bistå! Våre stylister har mange års erfaring med boligstyling, og vil kunne vekke dine ønsker og boligdrømmer til live.

Ved å drive både utsalg av unike europeiske møbler av høy kvalitet, samtidig som vi tilbyr profesjonell boligstyling, så kan vi tilby unike, kreative og elegante interiørløsninger for både leie og eie. Våre stylister jobber hånd i hånd med vårt utsalgssted og våre kvalitetsleverandører fra blant annet Nederland og Spania for å sikre deg og ditt hjem et interiør som står i stil til både bygning, område og deg som person. Dersom vi mot formodning ikke skulle inneha enkelte elementer som vi anser som nødvendig for å oppnå et helhetlig inntrykk, så vil vi forsøke å anskaffe dette gjennom våre egne leverandører eller eksternt.

Uavhengig om du ønsker å gjenskape interiøret fra en film, et boligmagasin eller skape noe helt unikt, så kan du være sikker på at våre dyktige stylister vil kunne realisere interiørdrømmen.

Få profesjonell hjelp til å style din bolig i Oslo

Selv om det finnes mange dyktige amatør-stylister som skaper fantastiske interiørdesigner, så er det ikke alle som har tid, interesse eller talentet som kreves for å style boligen sin etter ønsket stil.

Til personene som ønsker et imøtekommende, varmt og levbart interiør som står i stil med karakter og egen personlighet, men ikke har tid eller krefter til å skape det selv, så kan vi hjelpe til med boligstylingen i Oslo og omegn.

Våre dyktige boligstylister kan bistå gjennom hele prosessen med å omskape ditt hjem til ditt drømmehjem. Gjennom vårt brede kontaktnettverk bestående av profesjonelle håndverkere, så kan vi også skaffe eksperthjelp til å utforme belysning, planter, mur og alt annet som skal til for å skape et helhetlig, stilrent og gjennomført inntrykk.

-Vi kan style alle rom

Boligstylistene våre har god kompetanse og erfaring med styling av alle hjemmets rom. Uavhengig om du ønsker en komplett remøblering, møblering av et nytt hjem, eller kanskje bare et eller enkelte rom, så kan vi hjelpe til.

Dersom du har noen spesielle ønsker knyttet til hvordan du ønsker at hjemmet ditt skal bli stylet, så vil så klart våre boligstylister lytte til deg og bygge videre på dine innspill og ønsker. Det viktigste for oss er at du som vår kunde blir et hundre prosent tilfreds med ditt nye interiør og boligstyling.

Dersom du ønsker en svært omfattende boligstyling, så kan vi i samsvar med våre profesjonelle kontakter gjennomføre en konvertering til åpen planløsning, legge nye fliser og style badet med alle dens detaljer, inklusiv badekar, fliser og vask.

– Og uteområder

Et hjem er mer enn bare uteområde, derfor utfører vi så klart også boligstyling for dine uteområder. Dersom du ønsker et lunt og koselig hjørne i hagen hvor du kan nyte solnedgangen mens du holder varmen foran en utepeis, eller kanskje et større uteområde der venner og familie kan inviteres til fest, så kan vi så klart skape et vakkert og innbydende uteområde.

Hvis det er ønskelig å ha en gjennomgående stil og klar rød tråd, så kan vi så klart style både interiøret i boligen og hagen i en gjennomgående stil.

Fresh opp Oslo-boligen din

For noen så kan en total boligstyling dere hele hjemmet omvendes virke litt for inngående og voldsomt. Andre igjen vil kunne synes at en dramatisk endring og fornying er spennende og deilig. Uavhengig av hvor på spekteret du befinner deg, så kan vi tilby en liten oppfriskning, en total boligstyling, eller noe et sted i mellom.

Vi kan så klart også ta utgangspunkt i eksisterende møbler og forsøke å gjenbruke det meste samtidig som vi skaper et fresht og nytt look.

Gjør boligen din mer attraktiv for visning 

Dersom du ønsker å selge boligen din, så kan profesjonell boligstyling ofte hjelpe til med å få boligen solgt. Vi vil kunne utnytte boligens unike utforming for å skape et interiør som spiller på lag med boligen. Dette vil kunne inspirere personer på visning til å se for seg hvor flott de kan få det i sitt nye hjem.

Vi tilbyr også utleie av møbler under visning. Da vil du kun måtte leie møblene mens boligen er stylet for visning. Når den er solgt, eller du mot formodning skulle trekke boligen fra visning, så kommer vi å henter møblene igjen. Dette vil ofte være en gunstig økonomisk løsning dersom man ikke ønsker å kjøpe nye møbler rett før salg av bolig.

Uavhengig av om du ønsker en liten oppfriskning, total omstyling eller boligstyling til visning, så vil vi kunne hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du måtte lure på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *