Boligstyling i Juni

Boligstyling Juni

Idag er dagen for oppsummering av siste ukers boligstylinger.  Tid  for å se på hva vi kan endre og gjøre bedre.  Ta med oss tilbakemeldingene fra meglerne, kundene og fotografene og summere hva som funket bra og hvordan vi jobber videre med dette.  Det var utelukkende positive tilbakemeldinger, men med våre egne øyne så ser vi ting vi ønsker å forandre til neste gang.  Et kritisk øye er nok alltid viktig å ha med seg!

Vi har hatt flere vidt forskjellige boliger  som skulle styles disse siste ukene og som gjorde at vi måtte komplettere varelageret ganske kraftig. Det  var takket våre norske leverandører  at vi klarte å få nok møbler til oppdragene nå på tampen av juni måned.

Det har vært en utfordring å finne det interiøret som var unikt for vårt firma, sette den lille prikken over ién og matche farger og stiler.  Vi prøvde oss på spenstige farger på de store møblene og også interiør du ikke finner overalt ellers – og det ble veldig godt mottatt.

Vi fikk veldig fornøyde kunder, meglere og ikke minst fotografene var imponert over møbelvalg og stil. Dette gjør at vi er enda mer gira til å ta fatt på nye oppdrag .

Nå er det litt rydding på lager som gjenstår og finne gode løsninger for videre stylinger. Vi gleder oss enormt til å ta fatt på nye oppdrag over sommerferien og håper at flere meglere vil oppdage våre lekre møbler og interiør i nett butikken uniquestyle.no

Tusen takk for at hyggelige tilbakemeldinger og vi håper å høre fra dere for nye oppdrag over sommeren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *