«- Å skape seg litt lykke»

Nå slår vi et slag for happiness´a dere – et nytt år. Å vi er så sabla heldige som kan gjøre det året til vårt beste så langt. Selv om det er mye usikkert rundt oss for tiden, med alt som skjer. Vi har merket det selv på kroppen vi men likevell så slår vi nå et slag for HAPPINESS – å det som er helt sikkert er at glede avler glede. Så hva gjør deg litt ekstra glad? Selv så bor jeg i en leilighet med 3 etager, med 3 store ungdom – det er sjeldent jeg klarer da å få vasket hele huset på en gang. Nå på torsdag, klarte jeg det – det som ga energien en ekstra boost, var at jeg tillot meg og kjøpe to nye puter til sofaen min, duftlys og snitt blomster, nettopp for å gi meg motivasjon til å få et rent og ryddig hjem for helgen, for akkuart det gir meg litt ekstra glede. Ikke nok med det men det at jeg nå sitter å ser på nye farger i sofaen min, det lukter rent rundt meg, jeg kjenner duften av roser og har tent stearinlys en fredag morgen, alt utgjør at jeg også fant energi til å skrive litt i bloggen vår. Altså. Glede avler GLEDE. 

Jeg er ganske så ny her i Unique Style men jeg er langt ifra fersk innen interiør. Men en erfaring er at vi nordmenn pynter hjemmet vårt til den fineste plassen på jord. Vi lager oss vårt lille reir og holder oss mye mer hjemme enn andre sydlige land. Om vi er et sommermennesket, elsker sjø og seilbåt eller har en passion for porselen etc., så er vi alle opptatt av hvordan vi har det rundt oss – de fleste av oss er i allefall slik. Men så er det vanskelig, vanskelig å velge. Hva om det blir helt feil .. den sofaen som er sååå stilig hos venninnen din, tenk om den representerer noe helt annet hjemme i din stue? Akkurat en sofa koster jo litt også så den må jo være riktig, eller tenker du at neii, jeg får gå for en billigere variant på Ikea, da kan jeg bytte den ut om et par år. Misforstå meg rett, jeg synes IKEA er en hverdagshelt med alt de klarer å designe å få til men jeg kjenner også mange som bytter sofa kun etter to tre år – har du regnet ut hvor mye det faktisk koster på 20 år? Ikke minst for miljøet vårt, både å produsere de og å kassere de. Nei, 20 år er det min sofa er planlagt å holde, fordi jeg kjøpte akkuart den som representerte meg, med engang, jeg legger elsk på det jeg kjøper og vet derfor at det skal være med i mange år.

Et godt eksempel på hva puter gjør i en plain grå sofa. Nå mener jeg ikke du skal ha så mange men veldig mange passer i lag med hverandre, så tørr å leke litt!

Derfor kan jeg også tillate meg å skyfle på en pute i ny og ne – den jeg byttet ut nå på torsdag, er kjøpt på sommerferie for over 10 år siden – DET sier jo litt om hvor trofast til min stil jeg er. Hvor vil jeg egentlig med alt det her da? Som vi alle vet så har byggebransjen gått med et overskudd uten sidestykke i 2020. Nordmenn pusser opp. Å da er det også vanlig at fruen ønsker å bytte ut alt av interiøret også;). Det jeg da håper er at dere finner noe dere virkelig kan identifisere dere med – noe som bygger på deres egen stil – for å slippe å bytte helt nytt igjen til sommeren. For DU har egentlig en særegen stil, motebilde endres hele tiden, farger endres hele tiden men du har likevel din stil som du kan bygge videre på, selv om motebilde hele tiden endres. Det er DER du må begynne og ønsket mitt er derfor at du gjør en liten analyse om hvem du er .. spennede, ikke sant?

Et trendy men for noen en kald industristil, får du med dette skapet, se hvordan det mykes opp med en slik varm, rund og fargerik pute. Iloveit!

Å du, der kan vi også komme inn, å veilede deg – om du trenger. Ta kontakt og vi løser det meste underveis. Men poenget mitt er at du må finne ut hvem du er. Før du går på shopping. Før du kjøper deg ny sofa. Før du ønsker å male. Har du forresten gjort en analyse på hvor du oppholder deg, eller bruker tid i huset ditt? Har du tenkt over om du har et hjørnet eller et vindu eller en stol som aldri blir brukt?

Da er det noe med møbleringen, altså planløsningen som er feil, der kan vi også hjelpe. Også er det lykke hver gang du «endrer» hele stuen din kun med to tre puter i sofaen, eller maler en vegg eller to, eller svir av tredoble av den IKEA sofaen fordi du nå vet at dette, dette er deg og det er din HAPPINESS 🙂 

Det er like trendy og stilig om du ønsker et noe roligere uttrykk i hjemmet ditt Her det lekt med matrialer istedet men farger i samme toner.

Håper det ga litt inspo til å kjøpe noe til DEG, neste gang du trenger.

Takk for meg – Monica

Les også

Handlekurv

0

Handlekurven er tom.

UNDER AVVIKLING

Unique Style AS nettbutikk åpnet et par måneder før Covid-19 pandemien kom valsende inn over hele verden og vi har siden den gang forsøkt å tilpasse oss økte import kostnader, lange leveringstider og økte avgifter på alle hold. Vi har igjennom 2,5 år brukt vår tid til å få nettbutikken og boligstylingen opp til et lønnsomt nivå, men må innrømme at både tiden, energien og kapitalen som kreves, ikke lenger er tilstede. Derfor ser vi oss nødt til å gi opp vår lidenskap for interiør og boligstyling og avvikler begge deler. Nettbutikken og firmaet er til salgs, så ring oss gjerne på tlf 90918980 hvis du ønsker en prat.